Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

22 augustus 2024

Back to Work! Tijd om je kapperszaak een frisse boost te geven!

Welkom terug van vakantie! Terwijl je nog de geur van zonnebrandcrème ruikt en je de laatste zandkorrels uit je slippers schudt, is het tijd om je kapperszaak weer in volle glorie te herstellen. Maar waarom niet meteen een stap verder gaan? Met deze frisse tips geef je jouw salon niet alleen een nieuwe vibe, maar ook je verkoop een flinke oppepper!

1. Verkoopboost: Aan de slag!

Je hebt vast gemerkt dat je klanten na de vakantie vaak klaar zijn voor iets nieuws. Dat geldt ook voor hun haar. Bied een “back-to-work” of “terug-naar-school” pakket aan met een knipbeurt, haarmasker en een stylingproduct (zoals de Imago 2Fasen, Imago Heat spray of Imago Haarspray) voor een speciale prijs. Combineer diensten, bied seizoensgebonden producten aan, of bedenk iets speciaals voor de heren en kinderen. Nog meer verkopen? Vraag bij elke knipbeurt even naar de voorraad shampoo of conditioner van de klant. Zo simpel kan het zijn!

2. Opfrissen: De kracht van kleur

Niets zegt “welkom terug” zo goed als een fris likje verf. Pak een muur die het goed zou doen met een nieuwe kleur. Misschien iets gewaagds, zoals een diepe smaragdgroen of een zachte pastel, om de sfeer net dat beetje extra te geven. Het is als een mini-make-over voor je salon en een instant gespreksonderwerp voor je klanten.

3. Nieuwe Kapmantels: Een Kleurige Upgrade

Zijn je kapmantels aan vervanging toe? Kies dit keer voor iets totaal anders. Misschien een nieuw kleurtje, een lekker panterprintje of juist een strakke, moderne look met zwart-wit? Niet alleen fris voor het oog, maar ook een subtiele manier om de hele uitstraling van je salon te veranderen. En geloof ons, klanten merken het op!

4. Posters met Pit

Vergeet niet je muren te vullen met nieuwe, inspirerende posters. Ga voor iets grappigs, motiverends of gewoon prachtig om naar te kijken. Het kan je klanten net dat extra beetje vrolijkheid geven tijdens hun bezoek. Bovendien is het een slimme manier om je nieuwste trends en diensten onder de aandacht te brengen. Wedden dat ze het aan hun vrienden laten zien?

5. Prijsaanpassing: Tijd voor iets nieuws

Ja, het is een gevoelig onderwerp, maar na de vakantie is de perfecte tijd om je prijzen te herzien. Maak het iets spannender door nieuwe tarieven te koppelen aan nieuwe pakketten of diensten. Zorg ervoor dat je klanten zien dat ze waar voor hun geld krijgen. Een nieuwe snit of een verfrissende behandeling? Daar mag best wat tegenover staan!

6. Nieuwe Energie, Nieuwe Jij

Je bent zelf waarschijnlijk ook net terug van vakantie, dus breng die frisse energie mee naar je werk. Klanten voelen het als jij vol enthousiasme en nieuwe ideeën zit. Laat die vakantieglow doorwerken in alles wat je doet – van het welkom heten van je klanten tot het creëren van hun nieuwe look.

7. De Limited Edition KOOS-tas

Om jouw Back to Work acties nog leuker te maken, helpen we je graag een handje. Daarom krijg je vanaf vandaag bij besteding van €199,- (exc. BTW) een gratis limited edition KOOS-tas! Verkrijgbaar in twee heerlijke kleuren: Koos-blauw en pastelroze. Met twee lengtes handvaten, in combinatie met de grote canvas tas, heb jij altijd de ideale tas bij de hand voor jouw inkopen bij Koos!|
Wees er snel bij, want op=op!

Zet je schaar en föhn aan het werk, geef je salon een frisse wind en knip je weg naar succes!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »