Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

KOOS UPDATE | Lees hier de laatste!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

KOOS UPDATE | Lees hier de laatste!

17 september 2024

De 5 meest bizarre kappersproducten // Verrassingen uit de salon!

In de wereld van haarstyling is er geen gebrek aan innovatieve en soms ronduit bizarre producten. Van high-tech gadgets tot unieke hulpmiddelen die je nooit zou verwachten in een salon, de creativiteit kent geen grenzen. Hier heb je de top 5 vreemdste kappersproducten die wij tegen zijn gekomen. Het zoeken van deze producten was een feest, bereid je voor op een rit door de wondere wereld van haarstyling!

1. DevaCurl DevaFuser Attachment - Science fiction voor krullen

Stel je een hand voor die rechtstreeks uit een sciencefictionfilm komt, maar dan verbonden aan je föhn. Dat is precies wat de DevaCurl DevaFuser is. Deze diffuser, met zijn handvormige ontwerp, is gemaakt om krullend haar zachtjes te drogen terwijl het de natuurlijke textuur behoudt. De 'vingers' van deze futuristische hand zorgen voor een gelijkmatige luchtstroom, wat leidt tot perfect gedefinieerde krullen. Het ziet er misschien wat vreemd uit om een groene hand aan je föhn te hebben, maar voor veel krullenbollen is dit dé heilige graal van haarstyling.

Deva curl fuser 

2. HairPro Laser Hair Growth Hat - Zou het echt werken?!

Een pet die je haar laat groeien? Klinkt als iets uit een film, toch? De HairPro Laser Hair Growth Hat maakt gebruik van laagfrequente lasertherapie om de haarfollikels te stimuleren en haargroei te bevorderen. Het idee is dat je deze high-tech pet draagt en de ingebouwde lasers hun werk laat doen. Hoewel het er nogal futuristisch uitziet en je je afvraagt of je zojuist in een sciencefictionfilm bent beland, zijn er mensen die zweren bij de effectiviteit. De vraag blijft echter: is dit echt de toekomst van haarherstel, of gewoon een grappige gimmick?

Haargroei pet 

3. Bed Head Rock N’ Roller Bubble Wand - Voor speelse krullen

De Bed Head Rock N’ Roller heeft een uniek bubbeldesign dat zorgt voor onregelmatige, speelse golven. In plaats van de traditionele, perfect gedefinieerde krullen, creëert deze tool losse, nonchalante golven.

Bubbeltang 

4. Elastische trimband - Lekker trimmen zonder gedoe

Het creëren van een strakke neklijn kan voor sommigen een uitdaging zijn. Maar met de neklijn trimmer wordt dit een fluitje van een cent. Dit simpele maar ogenschijnlijk geniale hulpmiddel helpt je om een gelijkmatige lijn aan de achterkant van het hoofd te creëren. We zijn benieuwd of het ook echt handig werkt!

Trimband 

5. Waterpas voor het haar - Als het maar recht is

We kennen allemaal de waterpas voor het ophangen van schilderijen, maar wist je dat er ook een waterpas voor het haar bestaat? Deze tool is ontworpen om ervoor te zorgen dat je haar perfect recht knipt. Bevestig de waterpas aan een kam of schaar en hij helpt je om de perfecte horizontale lijn te vinden. Het klinkt misschien overdreven, maar voor beginners of perfectionisten kan dit echt een uitkomst zijn. Het is grappig om te zien, maar stiekem ook heel nuttig! Stiekem hebben we bij Koos ook zoiets, verwerkt in een kam: de Efalock Flattopper. Handig hoor!

Waterpas voor knippen

Conclusie

De wereld van haarstyling zit vol met verrassingen. Van futuristische handen die je krullen drogen tot laserpetten die je haar zouden moeten laten groeien, de creativiteit kent geen grenzen. Of deze producten daadwerkelijk de toekomst van haarstyling zijn of gewoon grappige gimmicks, dat laten we aan jou over. Maar één ding is zeker: ze brengen zeker een glimlach op je gezicht!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »