Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

24 juli 2024

De ultieme krullenroutine met Kiki Curls: Elke dag de perfecte krul!

Iedereen met krullend haar weet hoe uitdagend het kan zijn om een consistente krullenroutine te vinden die werkt. Maar met de juiste producten en technieken kun je elke dag schitterende, veerkrachtige krullen hebben. Dus snappen wij dat je altijd opzoek bent naar de beste producten in combinatie met de gemakkelijkste maar juiste routine voor jouw krullen. Precies daarom is Kiki Curls jouw merk met producten die aansluiten op jouw wensen en de behoeften van jouw haar. En dat stap voor stap uitgelegd. Dus laten we eens duiken in de go-to producten voor perfecte krullen!

Stap 1: Begin bij het begin

Begin met het wassen van je haar met de Kiki Curls Cleanser (stap 1). Deze Kiki Curls Cleanser is een bijna niet-schuimende en mild reinigende “cleanditioner” om dagelijks of een paar keer per week te gebruiken. Vrij van sulfaten en speciaal ontwikkeld als eerste stap voor prachtige niet-pluizende krullen. Zo worden jouw krullen gehydrateerd en gevoeden zonder ze te verzwaren.  Spoel de Kiki Curls Cleanser goed uit en herhaal indien nodig.

Stap 2: Het stel jouw lokken met een masker 

Breng daarna stap 2 aan met de Kiki Curls Recovery Mask aan. Deze ultieme haarhersteller is voor dagelijks gebruik om je krullen weer in topconditie te krijgen. De Recovery Mask helpt jouw haar weer sterk te worden en herstelt gelijk poreuze krullen in combinatie met het tegengaan van pluis. Gebruik de Kiki Curls Recovery Mask als stap 2 na de Cleanser en laat dit een paar minuten intrekken om het maximale voordeel te behalen. Spoel grondig uit. Gebruik je vingers of een grove kam om je haar te ontwarren terwijl het masker inwerkt. 


Een extra tip om je krullen elke dag een beetje verzorging mee te geven: De Kiki Curls Recovery Mask kan je ook gebruiken om een voedende leave-in spray van te maken. De mixverhouding hiervoor is 1:10 met lauw warm water. Pak een sprayflesje (zoals een waterspuitje) en vul deze met jouw leave in spray om zo elke dag jouw krullen de ideale touch-up te geven!

Stap 3: Definiëring

Na het reinigen en voeden is het tijd om je krullen te definiëren en te hydrateren. Gebruik een microvezel handdoek om het meeste vocht uit jouw haar te kneden. De Kiki Curls Dry Towel is hier heel geschikt voor! Breng stap 3 aan: de Kiki Curls Wonder Finish aan op vochtig haar. Verdeel deze krullencrème gelijkmatig door je haar, van de wortels tot de punten. Deze crème helpt om frizz te verminderen en je krullen prachtig te definiëren. Voor extra definitie, kun je je haar in secties verdelen en de crème sectie voor sectie aanbrengen.
Tip: Mocht jij gezegend zijn met extra veel krullen die eigenlijk net een wat stevigere crème nodig hebben? Gebruik dan de Kiki Curls Curl Control!

Stap 4: Krullen versterken en beschermen

Je bent al lekker opweg met de krullenroutine! Nu gaan we jouw krullen klaarmaken voor de föhn. De fohn gebruik je op een koele stand, maar we raden toch aan om een hittespray te gebruiken (zoals de Imago Heat Protect). Spray eventueel nog een Gelspray (zoals de Imago Gel Boost) in het haar om de extra stevigheid van jouw krullen langdurig vast te houden.

Stap 5: Diffusen voor volume

Om je krullen te drogen, gebruik je een diffuser op je föhn. Dit helpt om de krulpatronen te behouden en vermindert pluis. Houd de föhn op een lage temperatuur en snelheid om schade aan je haar te voorkomen. Werk in secties en zorg ervoor dat je je hoofd ondersteboven houdt voor extra volume.
Raak je krullen niet aan voor ze helemaal droog zijn om te voorkomen dat de krul eruit zakt. 

Zo, je bent er helemaal klaar voor! Met deze krullenroutine van KikiCurls ben je verzekerd van prachtige, veerkrachtige krullen die de hele dag blijven zitten. Vergeet niet om je routine aan te passen aan de behoeften van je haar en te experimenteren met hoeveelheden en technieken om te zien wat voor jou het beste werkt.

Shop nu jouw nieuwe Kiki Curls producten en begin met jouw krullenroutine!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »