Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

11 juli 2024

Een saloninrichting haal je bij Koos van der Beek!

Als je een kapsalon runt of van plan bent er een te openen, weet je hoe belangrijk een goede saloninrichting is. Niet alleen bepaalt jouw saloninrichting de uitstraling van je salon, maar het beïnvloedt ook het comfort van zowel je klanten als jouw eventuele medewerkers. Daarom is het kiezen van de juiste leverancier erg belangrijk. Bij Koos van der Beek vind je alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle en functionele salon. Van kappersstoelen tot wastafels en van spiegels tot kapperszadels, bij Koos van der Beek vind je wat je nodig hebt!

Uitgebreid assortiment van topmerken

Bij Koos van der Beek heb je toegang tot een breed scala aan kappersmeubelen van topkwaliteit. Denk aan merken zoals Salon Ambience en Luca Rossini. Deze merken staan bekend om hun stijlvolle ontwerpen en duurzaamheid, waardoor je saloninterieur niet alleen mooi oogt, maar ook jaren meegaat. Of je nu op zoek bent naar een luxe kappersstoel, een comfortabele wasunit of een praktische werkstation, je vindt het allemaal in hun uitgebreide collectie.

Deskundig advies en persoonlijke service

Ons team van Koos van der Beek bestaat uit ervaren professionals die je graag helpen bij het kiezen van de juiste inrichting voor jouw salon. Of je nu een kleine kapsalon hebt of een grote zaak, bij Koos staan we klaar om je te adviseren over de beste producten en indelingen. Bovendien kun je rekenen op een persoonlijke benadering waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Zo weet je zeker dat je een saloninrichting kiest die perfect past bij jouw stijl en werkwijze.

Een saloninrichting naar jouw smaak

Elke salon is uniek, en soms heb je specifieke wensen die niet in standaardoplossingen passen. Bij Koos van der Beek begrijpen we dat en denken we dus graag met je mee. Of je nu aangepaste afmetingen nodig hebt of een uniek design wilt, wij helpen je graag. Dit zorgt ervoor dat je saloninrichting niet alleen functioneel is, maar ook volledig aansluit bij jouw visie en interieur.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Een saloninrichting is een investering, en je wilt natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. De kappersmeubelen van Koos van der Beek zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitstekende duurzaamheid. Merken zoals Salon Ambience en Luca Rossini staan garant voor kwaliteit, zodat je zeker weet dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop.

Kom bewonderen in de showroom!

Bij Koos van der Beek hebben we veel kappersmeubelen in onze online webshop staan. Zo kun je eenvoudig en snel jouw saloninrichting online bestellen als je daar behoefte aan hebt. Maar we snappen ook dat jij liever jouw saloninrichting eerst komt bekijken, testen en vooral bewonderen wat de opties zijn. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom!

Jouw saloninrichting haal je bij Koos van der Beek!

Als je op zoek bent naar kwalitatieve, stijlvolle en duurzame saloninrichting, dan is Koos van der Beek de juiste keuze. Met een breed assortiment aan topmerken zoals Salon Ambience en Luca Rossini, deskundig advies, maatwerkoplossingen en een gebruiksvriendelijke website, biedt Koos van der Beek alles wat je nodig hebt om jouw saloninrichting tot een succes te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »