Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

BACK TO WORK | Gratis KOOS tas cadeau vanaf €199

2 juli 2024

Heb jij de PostNL app al?

Houd grip op je pakketten!

Het is een feit: we bestellen steeds meer online. Van grote orders voor jouw salon tot kleine items die je snel nodig hebt, alles wordt netjes bij ons thuis bezorgd. Maar hoe houd je overzicht over al die bestellingen? De oplossing: de PostNL app. Als je regelmatig iets bij Koos van der Beek bestelt, is het downloaden van de PostNL app een uitkomst. 

Altijd up-to-date

Niets is zo vervelend als niet weten waar je pakket is. Is het onderweg? Heeft de bezorger vertraging? Met de PostNL app heb je altijd en overal inzicht in de status van je zending. Zodra je pakketje wordt aangemeld door Koos van der Beek, ontvang je een melding. Vervolgens kun je het hele traject volgen, van sorteercentrum tot aan je voordeur. Handig toch?

Gemakkelijk plannen

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem. Via de PostNL app kun je eenvoudig een ander bezorgmoment inplannen of kiezen voor levering bij een afhaalpunt in de buurt. Zo hoef je nooit meer te wachten op de bezorger of mis je geen enkele levering.

Track & Trace

De app biedt een gedetailleerde track & trace functie. Hiermee kun je precies zien waar je pakket zich bevindt. Heb je meerdere bestellingen van Koos onderweg? Met de PostNL app kun je ze allemaal op één plek volgen. Dit maakt het beheren van je online aankopen een stuk eenvoudiger.

Veilig en betrouwbaar

De PostNL app is veilig en betrouwbaar. Je kunt je gemakkelijk aanmelden met je PostNL account en hebt direct toegang tot al je zendingen. Bovendien worden je gegevens goed beschermd, zodat je met een gerust hart je pakketjes kunt volgen.

Het downloaden van de PostNL app is een slimme zet voor iedereen die regelmatig bij Koos van der Beek bestelt. Je hebt altijd up-to-date informatie over je zendingen en kunt gemakkelijk bezorgmomenten aanpassen.
Waar wacht je nog op? Download de PostNL app vandaag nog en ervaar het gemak zelf!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »