Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

KOOS UPDATE | Lees hier de laatste!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

KOOS UPDATE | Lees hier de laatste!

3 oktober 2024

Matrix verdwijnt, dit zijn de beste alternatieven voor je salon

KOOS ❤️ MATRIX... MAAR WAT NU MATRIX STOPPENDE IS?

Voor velen is Matrix al jaren een vertrouwde naam in de wereld van haarverzorging en styling. Het nieuws dat de verkoop van Matrix per 31 december 2024 in de Benelux wordt stopgezet, kan dan ook als een verrassing komen. Maar geen zorgen! Bij Koos van der Beek hebben we al nagedacht over hoe we jou en je klanten met geweldige alternatieven kunnen blijven bedienen. We begrijpen dat verandering lastig kan zijn, maar zien dit ook als een kans om nieuwe, fantastische merken te ontdekken. Klaar om verder te gaan? Hier zijn onze top drie vervangers voor Matrix!

De complete vervanger: Imago

Al jarenlang een vertrouwd merk voor kappers en stylisten, Imago biedt een uitgebreide collectie haarproducten voor elk doel. Of je nu op zoek bent naar haarverf, verzorging of stylingproducten, Imago heeft het allemaal. Zelfs omvormingsproducten zijn onderdeel van hun assortiment. Met uitstekende marges bij salonverkoop is dit merk een ideale keuze voor professionals die hoogwaardige producten willen aanbieden en tegelijkertijd hun omzet willen vergroten.

  • ✅ Uitgebreide collectie, inclusief omvorming
  • ✅ Haarverf, verzorging én stylingproducten
  • ✅ Uitstekende marge bij salonverkoop

Ontdek Imago: klik hier

De groene vervanger: Bjork

Voor salons die duurzaamheid en een natuurlijke aanpak hoog in het vaandel hebben staan, is Bjork de perfecte vervanger. Dit Zweedse merk biedt een compact, maar zorgvuldig samengesteld assortiment met duurzame en vegan producten. Bjork is perfect voor salons die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te leveren op kwaliteit. Met Bjork bied je jouw klanten een groen alternatief dat zowel effectief als milieuvriendelijk is.

  • ✅ Duurzame, vegan producten
  • ✅ Compact assortiment
  • ✅ Alleen verzorging en styling

Ontdek Bjork: klik hier

De overzichtelijke vervanger: Indola

Voor wie graag werkt met een compact, maar compleet assortiment is Indola een uitstekende keuze. Dit merk staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke producten en is een van de bekendste namen in de branche. Met haarverf, verzorging en styling biedt Indola alles wat je nodig hebt. Bovendien bevat hun assortiment ook duurzame en vegan opties, wat het merk zowel modern als milieubewust maakt.

  • ✅ Compact, maar compleet assortiment
  • ✅ Haarverf, verzorging én styling
  • ✅ Ook duurzame en vegan producten

Ontdek Indola: klik hier

Conclusie: een nieuwe kans voor jouw salon

Hoewel het einde van Matrix misschien even wennen is, biedt het ook een mooie kans om je assortiment te vernieuwen en jouw klanten kennis te laten maken met merken die perfect passen bij hun wensen en behoeften. Of je nu kiest voor de uitgebreide collectie van Imago, de groene benadering van Bjork, of de overzichtelijke kwaliteit van Indola, er is voor iedereen een geschikt alternatief.

Zo blijft jouw salon up-to-date met de beste haarverzorging en stylingproducten op de markt!

Verkooptip: bereid je klanten voor op de overstap

Om de overgang voor je klanten zo soepel mogelijk te maken, kun je hen alvast informeren over de aankomende veranderingen. Plaats de nieuwe producten in de schijnwerpers in je salon, op je website of sociale media, en introduceer ze tijdens behandelingen. Hoe eerder je klanten gewend zijn aan de nieuwe merken, hoe makkelijker de overstap voor iedereen zal zijn.

Probeer bijvoorbeeld een speciale introductie-aanbieding voor een van de nieuwe merken, zoals 10% korting op de eerste aankoop, om de overgang te stimuleren. Zo maak je er een succes van voor jouw salon én voor je klanten!

Waar wacht je nog op?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »